Besøg vores mobil side
 .

2010 blev et godt år for Hirtshals Fiskefestival

Udgivet af FiskerForum den 27-11-2010 · info@fiskerforum.dk

Onsdag den 24. november 2010 blev der afholdt generalforsamling i foreningen Hirtshals Fiskefestival, og foreningen bag fiskefestivalen er nu klar til at tage hul på planlægningen af næste års aktiviteter.

Hirtshals Fiskefestival kom ud af 2010 med et lille overskud, som vil blive investeret i udvikling af aktiviteterne i fiskefestivalen.

Det fine resultat skyldes blandt andet en fiskefestival, hvor vejret viste sig fra sin bedste side. Både fredag og lørdag havde festivalen 8.000-10.000 besøgende, der nød fisk og havn, samtidig med at de fik en oplevelse med hjem. Der blev taget rigtig godt imod det nye tiltag Fiskekokkeskolen, hvor man kunne få lov at blive fiskekok for et par timer. Ligeledes er der blevet taget rigtig godt imod fiskefestivalens nye hjemmeside www.hirtshalsfiskefestival.dk og facebook-gruppe.

Formanden for Hirtshals Fiskefestival, Jens K. Jensen, siger:
- Hirtshals Fiskefestival har i 2010 været en god oplevelse for både de mange besøgende og de mere end 250 medhjælpere der gør festivalen mulig. Her oveni kommer, at Hirtshals Fiskefestival i år er kommet ud med et overskud omkring 20.000 kr., og det er selvfølgelig tilfredsstillende, når både sponsorer og medhjælpere dermed kan se, at bidragene og arbejdsindsatsen, der lægges i festivalen, bliver til noget og ikke bare forsvinder i et stort sort hul.

- Årets overskud skal være med til at udvikle festivalen over de kommende år samtidig med at festivalen har noget at stå imod med i år, hvor vi ikke er begunstiget af to dage med helt utroligt flot vejr som her i 2010. Foreningen bag Hirtshals Fiskefestival vil gerne sige mange tak for indsatsen til de mange sponsorer og medhjælpere – uden dem ville arrangementet simpelthen ikke være muligt. Vi glæder os allerede til næste år, og håber at folk igen vil være lige så fantastiske til at støtte op om arrangementet.

Næste års fiskefestival vil blive afholdt den 4.-6. august 2011. Foreningen bag Hirtshals Fiskefestival kan allerede nu løfte sløret for et af næste års nye tiltag, som indebærer en udvidelse af fiskefestivalen med én dag. I 2011 bliver torsdag den 4. august nemlig inddraget i Hirtshals Fiskefestival, hvor alle aktiviteterne denne dag vil være centreret om Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark.

Kilde: Hirtshals Havn

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia