Besøg vores mobil side
 .

75.000 tons tobis til FF Skagen

Udgivet af FiskerForum den 23-07-2013 · info@fiskerforum.dk

Sæsonen kom sent i gang som følge af den lave temperatur i havet, men med mulighed for en slutspurt.

”Vi kan alene håbe, men jeg tror ikke så meget på, at der bliver en slutspurt med gode landinger med tobis, selvom mulighederne er til stede.” Det mener Jens Borup som svar på spørgsmålet, om der forventes flere tobis til FF i år. Sæsonen er kommet i gang omkring en måned senere end normalt på grund af en lav havtemperatur, men den forventes ikke at blive forlænget tilsvarende.

Normalt, men…
”Alligevel vil jeg kalde sæsonen normal efter omstændighederne, for den skal efter min mening ikke sammenlignes med de ekstraordinært gode år 2009 og 2010. Hos FF skal vi regne med i år at have modtaget omkring 75.000 tons af den samlede kvote.”

Naturens (u)orden
Biolog i Fiskemelsforeningen, Frank Minck udtrykker det således, ”Naturen bestemmer.
Der er ganske rigtigt tale om en sen start på sæsonen, men det er også sket tidligere år.
I år er den først for alvor begyndt i maj, men det er også set før. Andre år er sæsonen startet endnu tidligere. Vi har at gøre med en art, der lever sit eget liv og biologisk ikke kan sættes i bås som så mange andre. Det skal vi huske. Hovedparten er fisket op, men i enkelte områder er der stadig kvoter og sikkert også fisk,”
siger han.

Kilde: FF Nyt
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia