Besøg vores mobil side
 .

Brixham Trawler Race 2013 var et stort tilløbsstykke

Udgivet af FiskerForum den 21-06-2013 · info@fiskerforum.dk

Kapsejladsen Brixham Trawler Race kunne i år fejre sit halvtredssindstyvende jubilæum og var i lighed med tidligere, et stort tilløbsstykke med kraftig vind og våde skumsprøjt.

I alle årene har der faktisk været en fiskerskipper med, som har deltaget i alle løb lige siden opstarten i 1963. Det er skipper Denis Kimble der under sidste års race løb af med flere sejre med sin nye båd, Northern Lass. Det var med en første plads i ”krabbe” klassen og som den mest deltagende skipper og båd samt en hædersbevisning som værende den ældste, aktive fisker i Brixham Trawler Race.

Tidligere har Trawler løbet været inde under regattaen arrangeret af The Yacht Club, man da man gik fra sejl og over til motor, har løbene været afholdt hver for sig. Begivenheden har trukket mange tilskuere, som nu både kan nyde det berømte Brixham Trawler Race og Fishermans Mission Open Day samt indgå væddemål, som ubeskåret går til velgørende formål, hvem der først kommer de to runder igennem. Alt sammen til stor ståhej og morskab for de mange fremmødte.

Boderne blev godt besøgt og arrangørerne regner med et rimeligt resultat igen i år.

Kilde: Brixham News
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia