Besøg vores mobil side
 .

Center for udvikling sikrer styrket samarbejde på Hirtshals Havn

Udgivet af FiskerForum den 28-11-2012 · info@fiskerforum.dk

Et nyt stærkt samarbejde mellem Hirtshals Fiskeriforening, Fiskernes Fiskesortering og Hirtshals Fiskeauktion, skal sikre den fortsatte positive udvikling i Hirtshals, fortæller konsulent Steen Hjulskov Hjørring ErhvervsCenter ved Nordsøen Forskerpark

Med mere fart på udviklingen af råvare- og afsætningssituationen på havnen er pejlingen sat overet med målsætningen, nemlig at gøre Hirtshals til en af de mest aktive fiskehavne i Danmark.

Gruppen bag initiativet, ved godt at ambitionsniveau er sat højt, men tror på at initiativet kan være med til at gøre en forskel. Der er udformet nogle initiativer, som gruppen allerede arbejder med, hvortil der er knyttet konkrete målsætninger.

Nogle af initiativerne har allerede båret frugt, hvilket også har givet blod på tanden, til gruppens positive og optimistiske indstilling til at gøre endnu mere.

Det er med brugerne af havnen og fiskerne fokus er sat og derefter alle initiativerne er udformet, og ”handling” bliver det centrale begreb i det nye stærke samarbejde.

De 3 parter dækker over størstedelen af tilførsler af fisk til Hirtshals. Initiativerne skulle gerne bære betydende frugt inden år 2020.

Kilde: Hjørring ErhvervsCenter
FiskerForum.comSyntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia