Besøg vores mobil side
 .

DTU Aqua udlodder 10.000,- i spørgeskema undersøgelse.

Udgivet af FiskerForum den 28-10-2011 · info@fiskerforum.dk

Brændstofforbrug og fiskerimønstre er i fokus for DTU Aqua i deres store indsamling af informationer fra dansk fiskeri. Fiskerne opfordres til at deltage i en spørgeskema undersøgelse og medvirker derved automatisk i en lodtrækning om et gavekort på kr. 10.000,-

Fra den 15. oktober 2011 og til og med den 15. februar 2012 løber undersøgelsen og den indsamlede information kobles til de officielle logbogs- og VMS-data og vil give DTU forskerne en større og dybere forståelse af fiskeriaktiviteter, -omkostninger og olieforbrug i det danske fiskeri.

Oplysningerne og den indsamlede information vil blive anvendt til at forbedre den offentlige forskning og rådgivning omkring fiskeriet i form af bedre input til fiskerirådgivningsmodeller, -værktøjer og -metoder. Et hovedformål med projektet er også at vurdere det optimale olieforbrug og effektiviteten i de kommercielle fiskerier under stigende olieomkostninger.

Al information fra spørgeskemaundersøgelsen vil blive behandlet fortroligt, og ingen individuelle tal vil blive offentliggjort.

Præmie på 10.000 kr.
Ved at deltage i spørgeskemaundersøgelsen får man mulighed for at vinde 10.000 kr. Præmien bliver udtrukket tilfældigt blandt deltagerne og udbetales senest den 30. januar, umiddelbart efter at undersøgelsen afsluttes.

Spørgeskemaet kan du downloade nederst på denne side eller du kan finde det på DTUs hjemmeside www.dtu.aqua.dk

Spørgeskemaet består af tre sider, hvor der som regel blot skal afkrydses i ja- eller nej-felter. Chancen for at vinde de 10.000 forøges tre gange, hvis man udfylder alle tre sider.
 
Kilde: DTU Aqua
FiskerForum

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia