Besøg vores mobil side
 .

DTU videnskab med på Folkemødet på Bornholm

Udgivet af FiskerForum den 12-06-2013 · info@fiskerforum.dk

Folkemødet på Bornholm vil i år få deltagelse af forskere fra DTU, der vil sætte fokus på bæredygtigt fiskeri, velfærdsteknologi, polare aktiviteter og intelligente energisystemer.

Fra 13. til 17. juni er der Folkemøde på Bornholm, og DTU benytter lejligheden til at præsentere nogle af sine forskningsområder og sætte fokus på løsningsorienteret, teknisk videnskab.

Gennem de fire dage vil forskere fra DTU fokusere på emnerne bæredygtigt fiskeri, velfærdsteknologi, polare aktiviteter og fremtidens intelligente energisystemer.

Torsdag den 13. juni er temaet fiskeri.

17.00 – 18.00
Fra fisk på film til bæredygtigt fiskeri


Fiskene i havene er en fælles og begrænset ressource. Derfor kræver både myndigheder og forbrugere, at fiskeriet foregår på en bæredygtig måde. Hør, hvordan DTU bruger kameradokumentation for at skabe et mere bæredygtigt fiskeri.

18.00 – 18.30
Hvordan er fremtiden for laksen?


Østersølaksens historie er turbulent - med mange op- og nedture i bestanden. Hør om DTU’s forskning i østersølaksen, om fiskeriets udvikling og om laksens fremtid.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. DTU´s mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Der er 9.000 studerende der uddanner sig til fremtiden, og 5.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Kilde: DTU
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia