Besøg vores mobil side
 .

Damen Værft overtager Oskarshamns I Sverige.

Udgivet af FiskerForum den 30-05-2012 · info@fiskerforum.dk

Den 16. maj 2012 har det hollandske skibsbygning og-reparationsselskab Damen Shipyards Group overtaget aktierne i det svenske skibsreparations- og vedligeholdelsesværft Oskarshamns i Oskarshamn.

Oskarshamn har specialiseret sig i reparationer af skibe og fartøjer op til 80 meter, og har bygget, repareret og vedligeholdt en betydelig del af den svenske kystflåde siden 1863.

Værftet, som ligger på den syd-østlige del af Sverige, har flydedok og beddingsanlæg med en tværgående 100 tons portal kran.

”Overtagelsen af Oskarshamns værftet passer perfekt til vores koncept, vores målsætning og strategi,” fortæller CEO for Damen Shipyards Renè Berkvens. ”Vi øger i øjeblikket netværket af værfter i Europa, for at kunne tilbyde vores service i flere lande, og derfor også til at betjene nye som gamle kunder i det svenske.”

Renè Berkvens beretter videre, at samtlige 60 medarbejdere fortsætter på reparationsværftet, både når det gælder ansatte ved værftets drift og når det gælder det administrative personale. Værftet har de senere år haft positivt resultat på driften.

Damen er en veletableret spiller på det Europæiske marked for Skibsreparation og ejer i dag 2 svenske værfter. Götaverken på vestkysten og nu her det sidst indkøbte Oskarshamnvarvet på østkysten. I alt driver Damen 9 reparations- og ombygningsværfter langs Nordsø kysten og derudover 3 reparationsværfter i Mellemøsten.

Kilde: Damen Shipyards
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia