Besøg vores mobil side
 .

Dansk Fartøjsforsikring AS udvider forretningsområdet

Udgivet af FiskerForum den 31-10-2013 · info@fiskerforum.dk

I erkendelse af, at nedgangen i dansk fiskeri har påvirket antallet af forsikrede fiskefartøjer i nedadgående retning har Dansk Fartøjsforsikring valgt en strategi der handler om at udvide forretningsområdet.

Dansk Fartøjsforsikring har således indgået samarbejde med Gjensidige Forsikring om formidling af arbejdsskadesforsikring, ulykkesforsikring samt produktansvarsforsikring. Der er også indgået samarbejde med DS Sundhedssikring A/S om formidling af sundhedsforsikringer. Alle produkter udbydes til fiskerne til en meget konkurrencedygtig præmie.


Endvidere tegner Dansk Fartøjsforsikring nu også forsikringsdækninger for andre typer af erhvervsfartøjer. Det er eksempelvis mindre passagerfartøjer, arbejds- og projektskibe, turbåde og kommercielle lystfiskerfartøjer.


De nye forretningsområder kører på selvstændige aftaler på 100 % genforsikrings- og formidlingsvilkår, som således ikke påvirker skadesregnskaberne for fiskefartøjerne, men udelukkende bidrager til selskabets drift med formidlingsindtægter. Dansk Fartøjsforsikring har endvidere også tegnet lystfartøjsforsikringer igennem de sidste 2 år.


Dansk Fartøjsforsikring har med ansættelsen af den 46 årige adm. direktør Per Wistisen, som har over 20 års erfaring i forsikringsbranchen, styrket selskabet fagligt på forsikringssiden og således fået igangsat tiltag til øget vækst. Medarbejderne i Dansk Fartøjsforsikring er løbende blevet efteruddannet, og der er ansat medarbejdere med forsikringsmæssig baggrund. Selskabet råder i dag således over faglig dygtige teknikkere og forsikringsspecialister.Nye forretningsområder der ikke påvirker skadesregnskaberne for fiskefartøjerne"Det er ikke utænkeligt, at Dansk Fartøjsforsikring på sigt vil tilbyde private forsikringer på formidlingsbasis. Selskabet har kompetencen og IT systemerne så hvorfor ikke tilstræbe at afdække fiskeren og hans familie på det samlede forsikringsbehov," udtaler Per Wistisen.


"Dansk Fartøjsforsikrings strategi er således at skabe et forsikringsselskab med flere produkter som sikrer fremtiden, og, at der stadigvæk vil være et forsikringsselskab her i Danmark som er ejet af danske fiskere," slutter Per Wistisen.


Kilde: DFFF
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia