Besøg vores mobil side
 .

Dansk Havn udgiver profilmagasin

Udgivet af FiskerForum den 10-01-2014 · info@fiskerforum.dk

Skagen Havn har med udgivelsen af nyt profilmagasin "Oceaner af muligheder", ønsket at sætte fokus på havnen som en moderne virksomhed og sammenholdt med de mange muligheder der er på toppen af Danmark.

Danmarks nordligste havn er i gang med en større udvidelse af havnen, som forventes at stå færdig i 2015 og på den baggrund udsender Havnen en profilavis, hvor projektet beskrives fra forskellig side.


Havnedirektør for Skagen Havn Willy B. Hansen udtaler i forbindelse med lanceringen af profilmagasinet:"Skagen Havn er Danmarks største fiskerihavn, og samtidig én af landets ældste med sin mere end 100 års lange historie. Fiskeriet og den medfølgende industri er stadigt et kerneområde for Skagen Havn, men vi skal stå på flere ben, og udvikle ny forretningsområder. Havnen har i dag et strategisk fokus på maritim service, krydstogt og oplevelses økonomi, gods samt naturligvis fiskeri og tilknyttede erhverv".


Du kan læse Skagen Havns profilmagasin ”Oceaner af muligheder” her.


Kilde: Skagen Havn
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia