Besøg vores mobil side
 .

Dansk Nox reducerende teknologi til Norsk snurper fartøj

Udgivet af FiskerForum den 21-01-2013 · info@fiskerforum.dk

Norges næststørste snurper / trawler Malene S er udstyret med Blunox Scr-katalysator fra Dansk Teknologi.

Malene S er en 80 meter lang og 17 meter bred, nybygget kombineret trawler og notbåd, der for nyligt er leveret til sin norske ejer Skårungen fra et tyrkisk værft i Istanbul.

Dansk Teknologi er stolte over, at hver af Malene S to motorer er udstyret med Blunox SCR-katalysatore for at minimere NOx forureningen.

Blunox systemet er udviklet, produceret og markedsført af Dansk Teknologi og er baseret på den patenterede Digital Airless Multipoint-teknologi, som gør Blunox til verdens mest kompakte, pålidelige og energieffektive SCR-system.

Hvorfor Nox-reduktion?
NOx skader vores miljø og er både en bidragyder til smog der giver syreregn og indirekte en drivhusgas, der bidrager til den globale opvarmning og klimaforandring. Desuden fører det til iltsvind i vandområder, forstyrrer den kemiske balance for vandlevende dyreliv, og skaber sure søer og vandløb. Ligeledes forårsager NOx gasserne helbredsproblemer og skader lungevæv og giver åndedrætsproblemer såsom astma, emfysem og bronkitis. NOx er et mistænkt carcinogen, og det er kendt for at forværre hjertesygdomme.

Nox-reduktion på 95%
Dette er i overensstemmelse med de strenge IMO 2016 krav og sikre fartøjer med Blunox SCR system, adgang til alle farvande hvor der er en NOx lovgivning og undgår derved miljøomkostninger som NOx skatter / afgifter.

Fakta Dansk Teknologi producerer og markedsfører Blunox SCR Systemet. Blunox er verdens mest kompakte og energi-effektivt SCR system til 95% afskaffelse af de giftige NOx-emissioner fra motorer og turbiner. Blunox systemet er forberedt til både stationære og marine applikationer, og de er baseret på den banebrydende digitale Airless Multipoint-teknologi, som er udviklet af Dansk Teknologi.

Kilde: Dansk Teknologi
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia