Besøg vores mobil side
 .

Dansk trawlsensor firma udstillede på fiskeri-messen i Aberdeen.

Udgivet af FiskerForum den 12-06-2012 · info@fiskerforum.dk

Den Skotske udstilling Skipper Expo Int. 2012 blev afholdt den forgangne weekend i den skotske havneby Aberdeen.

Ifølge direktør Søren Mathiesen fra det danske sensor firma Besrad Aps, var messen rigtig godt besøgt og specielt først på dagen, både om fredagen og om lørdagen, var der trængsel og stor spørgelyst ved alle standene. Det var ellers lige før Besrad ikke nåede fiskeri-messen, da mange flyafgange til Aberdeen, var indstillet hele torsdagen pga. tåge og dårligt vejr. Men med lidt ekstra hjælp fra Messe arrangørerne Mara Media, kom Søren Mathiesen fredag morgen ind med fly og fik i sidste øjeblik bragt sin udstilling på plads og kunne således være klar til det store rykind klokken ti.

Det var derfor en yderst tilfreds Søren Mathiesen der overfor FiskerForum kunne fortælle om den ekstraordinære hjælpsomme arrangør Mara Media af Skipper Expo Int. 2012 der fik arrangeret tingene i en fart og som fik installeret Søren Mathiesen til tiden, men også at selve udstillingen med alle henvendelserne, den store interesse og de mange ordre, havde været helt i top.

Der var kommet rigtig mange interesserede fra specielt landene omkring det Nordatlantiske område; som Orkney- og Shetlandsøerne samt det nordlige Skotland og Irland. Ligeledes havde der været gode kontakter til en del Færøske fiskere og et par danske fiskere fra Thyborøn.

Besrad Aps havde lige fra starten sat ekstra fokus på salg af temperatur sensorer samt informerer om firmaets store reparations afdeling, som tager sig af alle type sensorer, både med reparation, udskiftning af batterier samt genstøbning og modificering af de brugte sensorer.

Sideløbende med Søren Mathiesens egen udstilling, blev der også tid til at passe FiskerForums engelske udgave af FiskeSkibe.dk nemlig TrawlerPhotos.uk.com, som med gratis medlemskab for fiskere fra hele verden, er et samlingssted for alle som har med kommercielt fiskeri at gøre samt et fotogalleri af fiskefartøjer og med et tværfagligt debatforum for fiskere, om fiskeriet.

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia