Besøg vores mobil side
 .

Danske specialfirmaer indgik tidligere i år Joint Venture aftaler i Bangladesh.

Udgivet af FiskerForum den 21-05-2012 · info@fiskerforum.dk

Det Bangladeshiske værft Western Fishers Shipyard Ltd. (WFSL) har, tidligere i år, sammen med det Danske hydraulik firma AS Scan og Dan Sea, underskrevet Joint Venture aftale om samarbejde og produktion af firmaernes produkter til den Bangladeshiske fiskerflåde samt til områdets tankere, supply fartøjer, færger m.m. skriver den lokale avis i sin special sektor – Gear Focus.

Det nyoprettede firma Scan Machinery BD Ltd. Administrerende direktør Lars Jensen fortæller at produktionen allerede er i gang og produktudbuddet dækker næsten alt, lige fra styremotorer, tromler, propeller til trawlskovle.

Lars Jensen fortsætter, ”det er en langstrakt proces vi er inde i i øjeblikket som vokser støt og sikkert, da der i denne del af verden, indtil nu, ikke findes hverken lokale specialister eller lokale lagre indenfor hydraulik og tilbehør. Alt dette har tidligere skulle hentes i udlandet, med deraf følgende ventetid og forsinkelser.”

Scan Machinery BD Ltd. har allerede sikret sig forhandling og service af CC Jensens CJC olie og brændstoffiltre samt indgået aftale om licens produktion af trawlskovle fra det Islandske firma Polar Fishing Gear, selv om disse forhandles og sælges igennem endnu et Bangladeshisk / Dansk Joint Venture selskab SRL Cosmos Trawl Ltd.

Scan Machinery BD Ltd. Har allerede leveret hydraulik til flere Bangladeshiske fisketrawlere og de forventer ligeledes at være leverandører til det stadig stigende antal handelsskibe der bygges i Bangladesh.

Med det nye firma har Danmark positioneret sig som værende en væsentlig og ledende leverandør til fiskebranchen i Bangladesh, og som direktør og ejer Karsten Olesen fra AS Scan pointerer, ”vores målsætning for Scan Machinery BD er ikke kun begrænset til Bangladesh, men at komme videre ud på det Asiatiske marked. I den kommende tid vil jeg sammen med vores tekniske chef Claus Larsen, forestå supersvision og uddannelse af personalet i Chittagong, Bangladesh.

Kilde: FNI og AS Scan
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia