Besøg vores mobil side
 .

Danskerne køber mere fersk fisk i supermarkedet

Udgivet af FiskerForum den 26-06-2017 · info@fiskerforum.dk

De danske forbrugere lægger stadig mindre grad frossen fisk og fiskekonserves i indkøbskurven, når de handler i supermarkedet. I stedet går danskernes smag i stigende grad i retning af fersk fisk.

Tendensen med fersk fisk kommer på et tidspunkt, hvor markedet for fisk er voksende i Danmark. Og det er ikke kun de ferske fiskevarer, som sælger bedre. Også færdigretter med fisk på køl sælger bedre end tidligere.

Det er analysehuset Nielsen, som peger på de nye tendenser i en undersøgelse. Denne viser også, at et langt overvejende flertal af danske forbrugere - nemlig 71 procent - vælger at købe fersk fisk i supermarkedet.

De nye tendenser indenfor salg af fisk har man også mærket også hos Coop, der sammen med Fiskebranchen har valgt at gøre en ekstra indsats for at få danskerne til at købe flere danske fisk - så som som hornfisk, kulmule, kuller og mørksej - når der er sæson for disse fiskearter.

Kilde: Dansk Handelsblad

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik