Besøg vores mobil side
 .

Den Blå Planet takker for et forrygende år

Udgivet af FiskerForum den 21-03-2014 · info@fiskerforum.dk

Med Oceaner af tak for et fantastisk Blåt år, fejrer hele danmarks akvarium sin første fødselsdag den 22-23. marts med et nyt koncept Fortællerbattle, der samler grin og viden i ét.

Komikere ”battler” på fiskeviden
Der serveres fiskefoder til lattermusklerne i Fortællerbattle, hvor nogle af landets bedste komikere bl.a. Anders og Peter Lund Madsen, Simon Jul, Anders Fjeldsted og Sebastian Klein dyster på sjov og skæv viden fra havets dyb.


Vinderen er den, der får de bedste grin og publikum med sig.


For børnene er det Sebastian Klein i kamp mod Den Blå Planets Lars Skou Olsen, begge kendt fra tv-serien ‘Sebastian på dybt vand’, der nok vil trække mest, mens det resterende program egner sig mere til unge og voksne.


Weekendprogram
Naturligvis er der også det fulde weekendprogram med fodringer af bl.a. hammerhajer og piratfisk, det populære science show Blå Nørd og naturligvis træning af Hammerhajen HIK i Den Blå Planets børneteater for de mindste.


Rabat på Blåt Kort
Besøger man Den Blå Planet i fødselsdagsweekenden, er der fødselsdagsrabat på Blåt Kort. En voksen kan løse adgang til et helt år med hurtige hammerhajer og forunderlige oplevelser i dybet for kun 200 DKK, når entréen er trukket fra. For børn er prisen 135 DKK, når entré er trukket fra.

I fødselsdagsweekenden vil der også være spektakulære fodringer og tilbud på fødselsdagslagkage i spisestedet ØST.


Kilde: Den Blaa Planet
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia