Besøg vores mobil side
 .

Den store Midt-Norske Fiskerikonference 2011

Udgivet af FiskerForum den 25-05-2011 · info@fiskerforum.dk

Igen i år arrangeres der fiskerikonference i Kristiansund, Norge. I dagene fra mandag den 6. juni til tirsdag den 7. juni danner Hotel Thon, Kristiansund, rammen om dagsaktuelle emner og perspektiver for fremtiden.

Konferencen startes med fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen indlæg og herefter fortsætter man med forskellige temaer og spørgsmål fra forskellige dele af erhvervet.

Hovedtemaet vil ligge på følgende: hvordan får vi fat i og hvordan fastholder vi den rigtige arbejdskraft, hvordan forskning, udvikling og innovation kan bidrage til øget værditilvækst i erhvervet. Ligeledes runder man konkurrenceforhold samt højaktuelle emner som fiskerizoner og konkurrencen indenfor disse.

Den Midt-Norske fiskerikonference i Kristiansund har med programmet fastholdt sin position som et vigtigt mødested for hele erhvervet og der er lagt op til et par spændende dage.

Kilde: FiskerForum

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia