Besøg vores mobil side
 .

Det Norske Havforsknings-institut fornyer kontrakt med kyst reference flåden.

Udgivet af FiskerForum den 06-07-2012 · info@fiskerforum.dk

Havforskningsinstituttets kontrakt med Kyst reference flåden løber ud den 31. juli i år, og flåden skal erstattes med 20 nye kystfartøjer.

Fartøjer som er under 15 meter kan på lige fod med de fartøjer som Havforskningsinstituttet allerede i dag samarbejder, kan ansøge om at komme i betragtning, det hele under forudsætning at instituttet får de nødvendige økonomiske midler stillet til rådighed igen.

Finansieringen af ordningen kommer fra midler, som de Norske myndigheder har afsat i en del af de Norske fiskekvoter.

Kontrakten løber fra og med 1. september 2012 til og med 31. august 2016. Ansøgningsfristen er sat til 13. juli 2012.

Indholdet i kontrakten omhandler at mandskabet ombord på Kystreference fartøjer skal foretage prøveudtag af egen fangst inklusive bifangst og udkast for hele året. Prøveudtagene udføres efter en forudaftalt procedure som trænes inden fiskeriet.

I aftalen forpligter man sig til et årligt besøg på fartøjet, som en del af oplæringen og en gang årligt mødes man hos Havforskningsinstituttet i Bergen.

Havforskningsinstituttet søger om en årlig forskningskvote til Referanceflåden og betalingen til fartøjerne består af en fast betaling med tillæg for leverede dataer. Der tages igen forbehold overfor at Havforskningsinstituttet får tildelt den nødvendige kvote, vil denne i bekræftende fald, blive delt ud til fartøjerne ved Kyst Refence Flåden, fra og med 2013.

Kilde: Norges Sildesalgslag
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia