Besøg vores mobil side
 .

EU: En-dags seminar om fiskebestandenes tilstand i de europæiske farvande.

Udgivet af FiskerForum den 07-09-2010 · info@fiskerforum.dk

EU-kommissær for maritime anliggender og fiskeri, Maria Damanaki er vært for et seminar, der afholdes i Bruxelles d. 14.september 2010.

På seminaret vil der blive en åben diskussion om de nyeste videnskabelige forskningsresultater og en drøftelse af, hvordan det kan implementeres ind i de kommende års fiskeri forvaltning.

Forskere vil forklare deres skøn over, hvor mange fisk der er tilbage i havene, og hvad det indebærer for fiskerne. Mødedeltagerne vil herefter få mulighed for at drøfte, hvad der bør gøres for at sikre et bæredygtigt fiskeri.

Til EU`s egen hjemmeside udtaler Maria Damanaki bl.a.; ”Videnskabelig rådgivning skal være roden af beslutningsprocessen. Vi er nødt til at se på de videnskabelige fakta om fiskebestandene og drage de rigtige beslutninger for forvaltningen”.

Seminaret er arrangeret af EU Kommissionen og vil bl.a. få deltagere fra fiskeindustrien, repræsentanter fra videnskab og forskning, samt NGOèr. Der er offentlig adgang og interesserede kan endnu nå at tilmelde sig som publikum.

Kilde: FiskerForum.com/EK

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia