Besøg vores mobil side
 .

En god messestart for West Diesel på DanFish 2013

Udgivet af FiskerForum den 09-10-2013 · info@fiskerforum.dk

West Diesel er parat med flere nyheder på DanFish International 2013, hvor man udstiller et yderst alsidigt program.

På hovedmotorsiden kan maskinmester Rasmus Sørensen, bekræfte at West Diesel netop har indgået en kontrakt med Saga Shippings Supply/Tug boat "Skawlink III", som skal have ny hovedmotor i, en Mitsubishi S6R2 på 650 HK 30 liters med kun 1350 omdrejninger.


Rasmus Sørensen fortæller til FiskerForum, at der allerede her på første dagen er en god søgning og mange forespørgelser på hele programmet, der omfatter alle former for fremdrivningsmotorer, generatoranlæg, nødgeneratoranlæg, marinekraner og spil. Specielt mærker Rasmus Sørensen i stigende grad en interesse for motorere der overholder de nye emulsionskrav TIR III, der dog først bliver til lov i 2017, men det gør jo ikke noget at være lidt på forkant, konkludere Rasmus Sørensen.


Vi designer og opbygger specifikt efter kundens ønsker på vores 3D CAD-System, fortæller Rasmus Sørensen videre, hvor vi hurtigt kan tjekke funktionaliteten og samtidig sikre at det leverede, lever op til de nyeste krav fra alle førende klassifikationsselskaber.


Kunderne presser på, så Rasmus Sørensen er igen hurtigt videre i arbejdet på standen, med at informere om West Diesels mange gode tilbud.


FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia