Besøg vores mobil side
 .

En helt ny butik i de gamle lokaler

Udgivet af FiskerForum den 02-11-2012 · info@fiskerforum.dk

Styrket markedsføring og udvidet kundekreds

FF`s gamle handelsafdeling er udvidet med nye lokaler, der efter længere tids ombygning er vokset til én stor butik og flere mindre til kontor m.v. Markedsføringen styrkes, således at endnu flere skal få at vide, at her på Havnevagtvej 12 i Skagen er åbnet en moderniseret og udvidet butik, som henvender sig til alle og enhver.

Oprindelig var kunderne hovedsagelig skibsfarten og fiskere samt få andre. Udviklingen gennem årene har imidlertid ført til en udvidet kundekreds blandt mange andre i både ind- og udland, som har fundet vej til Havnevagtvej. Detailforretningen er vokset, efterhånden som folk har fundet ud af, at der også er mange dagligdagsvarer at få.

Styrket markedsføring
Markedsføringen forstærkes nu som et led i den nye profil overfor skibe, der både ligger til ankers og er i havn. Det sker desuden overfor de mange sejlere, især danske, norske, svenske og tyske, der besøger Skagen hvert år, samt til de skawboere, der endnu ikke er klar over, at Handelsafdelingen med butikken på havnen er blevet større og med flere tilbud. Der er nyt indgangsparti med udstillingsvindue og facade ind mod byen, og markedsføringen intensiveres.

Der forhandles ikke færre end 5000 varenumre – fra knappenåle og tændstikker til hydraulikslanger, tovværk og wire.med diverse tilbehør til sejlere udvides.

Der er en særlig afdeling for lystfiskere, og der lægges i fremtiden mere vægt på en afdeling med tøj og sko. Handelsafdelingen yder fortsat ekspertise i sit værksted med bl.a. hydrauliske slanger mv. Den oprindelige ide i den gamle forretning lever fortsat, og den følger med tiden.

Daglig leder er fortsat Birger Larsen med Claus Pedersen som ansvarlig for salg og Lau Nyholm som indkøbsansvarlig. Den faste stab består desuden af to salgsmedarbejdere Thom Kongerslev og Mogens Jensen.

Kilde: FFSkagen
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia