Besøg vores mobil side
 .

En kapacitet indenfor fiskeriet går på pension

Udgivet af FiskerForum den 28-11-2012 · info@fiskerforum.dk

Frank Nøttrup fra Frydendahl Fiskenet har valgt efter knap 32 års tro tjeneste i fiskeribranchen, at trække sig tilbage for at nyde sit otium.

Sammen med hustruen arbejdede Frank Nøttrup med net og reparationer, på Hvide Sande Havn, indtil en januardag i 1981, hvor underskriften blev sat på et ansættelsesdokument med Frydendahl Fiskenet.

Siden har Frank Nøttrup opbygget en solid viden indenfor fiskeriet og er i dag en kapacitet på sit område. Med sin tekniske viden om net, har Frydendahl Fiskenet også gjort god brug af erfaringen og ekspertisen som Frank kunne tilføre det nystartede projektet med fabrikation af net i Estland. Men selvom lysten stadig er stor til arbejdet, bliver man en dag indhentet af datoen på dåbsattesten.

På spørgsmålet fra FiskerForum, ” hvor længe har du arbejdet for Frydendahl,” svarer Frank Nøttrup, ”århh vel en uges tid og nogle dage...” - Det er dog blevet til nogle uger og dage i tidens løb, og bemærkningen er også meget kendetegnede for Frank Nøttrups engagement og virkelyst, tiden løber tit fra en når man er beskæftiget med noget man kan lide.

Fredag den 30. november 2012 er således sidste arbejdsdag for Frank Nøttrup ved Frydendahl Fiskenet

INVITATION
I anledning af at Frank Nøttrup går på pension, og for at fejre og anerkende Frank`s store indsats i årenes løb - byder Frydendahl Fiskenet til reception. Fredag den 30. november 2012 fra klokken 14.00 til klokken 16.00, på Numitvej 27 i Hvide Sande.


FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia