Besøg vores mobil side
 .

Endnu en nybygning til Thorsminde fisker

Udgivet af FiskerForum den 10-08-2010 · info@fiskerforum.dk

Samme fisker får leveret to nybygninger indenfor blot 2 år.

Kun et år efter Thorsmindefiskeren John Christensen, fik leveret en nybygning fra Vestværftet i Hvide Sande, er samme værft langt fremme i forberedelserne med at bygge endnu en båd til den driftige vestkystskipper.

I 2009 leverede værftet en 15,1 m. lang trawler L 654 ”Pia Glanz”, og i år har John Christensen afgivet endnu en ordre. Denne gang på et nyt garnfartøj, som ventes leveret omkring årsskiftet 2010/11.

”Jeg vil gerne prøve garnfiskeriet igen”, forklarer John Christensen, om baggrunden for beslutningen om endnu en nybygning; ”Førhen har jeg også fisket med garn – man vil jo også gerne fiske noget der koster lidt mere, der er også lidt mere sport i at fange disse fisk”.

Trawlbåden L 654 ”Pia Glanz” fra 2009 er netop udbudt til salg. Om det lykkes at finde en køber bekymrer ikke umiddelbart fiskeskipperen; ”Kommer der ingen køber, sejler vi videre med den også” forklarer John Christensen.

Værftet har netop modtaget det rå skrog, og er snart klar til at påbegynde de store opbygnings- og montagearbejde.

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia