Besøg vores mobil side
 .

Esbjerg Havn med bedste resultat nogensinde.

Udgivet af FiskerForum den 22-03-2012 · info@fiskerforum.dk

Havnen leverer et plus på bundlinjen på 59 mio. kroner i regnskabs året 2011.

Esbjerg Havn har i det forgangne år oplevet øget aktivitet på alle forretningsområder og en markant vækst i både godsomsætning og udlejning af arealer. Store investeringer i nye havneanlæg og stærke virksomheder på havnen er en væsentlig del af forklaringen.

Direktør Ole Ingrisch Esbjerg Havn fortæller videre "Vi er glade for de flotte tal, som afspejler den stærke evne til at manøvrere i krisen, som jeg oplever blandt havnens mere end 200 virksomheder. Esbjerg Havn er del af en internationalt meget konkurrencedygtig energiklynge, og vi ser en positiv udvikling inden for både olie og gas, vind og intermodal transport. Derfor er vores succes også historien om vores kunders succes.”

Bestyrelsesformand Flemming Enevoldsen ser endvidere den markante vækst som et tydeligt tegn på, at Esbjerg Havn har foretaget fornuftige strategiske valg og at Esbjerg Havn fortsat er gearet til vækst.

Kilde: Portesbjerg.dk
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia