Besøg vores mobil side
 .

Et godt år for de sydvestjyske fiskere.

Udgivet af FiskerForum den 30-03-2011 · info@fiskerforum.dk

Det var i bund og grund en tilfreds Fiskeriforeningsformand, der i fredags på Nymindegab Kro gjorde status for 70 af Sydvestjysk Fiskeriforenings 220 medlemmer.

Fiskeriforeningens første år indeholdte mange forskellige oplevelser bl.a. et fantastisk industrifiskeri, et underskud på 1,1 million i foreningen, MSC-certificeret rødspætte for snurrevod og garn, nye og mere imødekommende lokaler i Hvide Sande og meget meget mere....

Med en andel på 17,1 % af det samlede danske fiskeri på 2,95 mia. indformerede Fiskeriforeningsformanden Jesper Juhl om landinger for RI og E fartøjerne var faldet med 262 ton, men til trods var omsætningen steget fra 119.674.000 til 124.973.816 kr.

Årets underskud var varslet allerede på sidste års generalforsamling. Da 2009 ikke var et jubelår, havde man besluttet sig for at holde promillen på 4,5, og de 1,1 millioner i underskud er ikke en uoverskuelig udfordring for foreningen. ”Vi har i bestyrelsen naturligvis diskuteret økonomien i foreningen løbende, og har været enige om, at pengene har det bedre i medlemmernes lommer i stedet for at opbygge en formue i foreningen. Men det er naturligvis ikke forsvarligt at gå ud med et stort underskud hvert år, og det er vi opmærksom på i bestyrelsen,” sagde Jesper Juhl på generalforsamlingen og tilføjede yderligere, at promillen på 4,5 bliver uændret i 2011. Dog ville bestyrelsen gerne have mandat til at justere på henholdsvis loft og promille, hvis årets budget på et lille overskud ikke holder stik.

De nye og meget mere præsentable lokaler på Havnegade er blevet vel modtaget af både ansatte og fiskere, som ofte kigger ind til meningsudvekslinger om det runde kaffebord. ”Det er dejligt at fiskerne kigger forbi hyppigt. På den måde holder vi os rigtig godt opdateret, og har god mulighed for at informere og servicere vores samarbejdspartnere ansigt til ansigt,” siger personalet på Havnegade 7.

Kilde: FiskerForum.com/MB

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia