Besøg vores mobil side
 .

FF i TV, radio og aviser

Udgivet af FiskerForum den 16-04-2012 · info@fiskerforum.dk

FF bidrog markant – og gør det fortsat – med at sætte dagsorden i medierne, efter at det blev klart, at tobiskvoten som udgangspunkt kun ville blive 23.000 tons på Doggerbanke. Det er mere end 90 pct. lavere end sidste år.

Morten Broberg gjorde opmærksom på situationen i TV-Avisen og Jens Borup i TV 2 Nyhederne. Det førte til en øget opmærksomhed overalt i landet, især hos fiskeripolitikere og erhvervspolitikere foruden lokalpolitikere i flere fiskeriafhængige kommuner. Dagbladet BØRSEN brugte næsten to sider og interview med Morten Broberg. Jens Borup skrev et længere indlæg til Jyllands-Posten, der gengives herunder.

Der er ikke tradition for, at FF giver sig til kende så markant og offensivt, men situationen er alvorlig. Fiskere, virksomheder og arbejdspladser er i fare på et grundlag, der fra den fiskeribiologiske rådgivnings side ikke er i orden. Det er der enighed om hos såvel FF, Fiskemelsforeningen, Pelagisk PO og Danmarks Fiskeriforening. FF sendte efter generalforsamlingen en pressemeddelelse til 31 medier, hvor det nye, udfordrende år 2012 blev omtalt. (Se forrige side).

Det er en del af mediestrategien, at oplyse befolkningen og politikere, der ikke til daglig har med industrifiskeri at gøre, at fiskeriet og produktionen hos FF sker på et dokumenteret bæredygtigt grundlag.

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia