Besøg vores mobil side
 .

Færøsk fiskerimesse udvider med nyt fagområde

Udgivet af FiskerForum den 11-02-2014 · info@fiskerforum.dk

Den syvende fiskerimesse på Færøerne, som er planlagt til afholdelse den 12. til den 14. maj 2015, i Klaksvik, udvider med endnu et maritimt interesseområde.

Arrangenørene af “the North Atlantic Fish Fair”, har besluttet at ændre indhold og tema for den kommende fiskerimesse på Færøerne i 2015. Da udstillingen I sin tid blev lanceret tilbage I 2001, var det mest oplagte navn “the North Atlantic Fish Fair”. Et navn der blev understøtte af den store fiskeindustri samt havdambrug, som også på den tid fyldte godt i Færøernes forretningsliv.


Men som tiderne har ændret sig, har nye maritime forretningsområder som Offshore og den oliebaseret serviceindstri langsomt vokset sig store og er I dag en lige så væsentlig del af det færøske maritime forretningsliv som fiskeriet stadig er.


North Atlantic Fish Fair skifter derfor navn
Som en naturlig udvikling af dette forhold, ændres messens navn derfor fremadrettet. Det vil sige, at når silkesnoren klippes den 12. maj 2015 til den næste store nordatlantiske fiskerimesse, vil denne være suppleret med besøgende og udstillere fra oliebranchen også og derfor ændres udstillinges navn til Atlantic Fair.


Atlantic Fair
Så selv om fiskeriet og denne branche statidigt vil udgøre rygraden I Messen på Færøerne, har arrangørerne valgt at supplere messen og derved koorigerer identiteten med det nye navn Atlantic Fair, for ad den vej at sætte fokus på hele den maritime industri.


Flertallet af de udstillende virksomheder, henvender sig overvejende til hele den maritime industri og med den nye identitet, når den således breddere ud og rammer derved alle grene af industien.


Den voksende færøske offshore industri er sammen med andre beslægtede brancher, mere synlige nu I de færøske farvande, og Færøernes geografiske placering er vigtigere nu end tidligere, da Nordvestpassagen I de kommende år, vil blive centrum for øget opmærksomhed med den nye rute.


Nyt logo
Arrangenørene har fået Grafia til at designe et nyt visuelt logo for Atlantic Fair, for at give messen sin nye identitet og skildre messen som en moderne, progressiv og dynamisk udstilling der fremover vil opbygge et nyt image om den internationale messe, på tværs af alle brancher indenfor det maritime.


Kilde: Atlantic Fair
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia