Besøg vores mobil side
 .

Fiskeriets mand

Udgivet af FiskerForum den 25-03-2011 · info@fiskerforum.dk

Brian Jespersen er blevet overflyttet til VestjyskBANK's erhvervsafdeling, og skal på sigt have fiskerisektoren som sit primære arbejdsområde.

Kunder i kedeldragter, ”duften” af fisk, kvoter, havdage, fiskepriser og store budgetter bliver en del af hverdagen for den 25-årige lokalmand, som blev ansat i VestjyskBANK i 2005.
Brian blev den første februar overflyttet til VestjyskBANKs erhvervsafdeling, hvor han som trainee skal specialisere sig inden for fiskerierhvervet. ”Jeg glæder mig til udfordringerne, og den tætte kontakt til et af de vigtigste erhverv i byen,” siger Brian som ikke undervurderer, at han er født og opvokset i Hvide Sande, kender tonen på havnen og har fiskere i familien. Og erhvervsafdelingsleder Kristian Rønn supplerer: ”Det er alfa og omega at have kendskab til kundens verden, - særligt indenfor fiskerierhvervet, hvor store udsving og lovændringer hyppigt finder sted, og kan have stor betydning for både fiskerne og servicevirksomhederne omkring Fiskerierhvervet.”

På trods af at Brian valgte brobygningsperioden på Thyborøn Fiskeriskole, hvor kurset medicinkiste C blev gennemført, så blev Handelsskolen i Ringkøbing alligevel det næste skridt i karrieren. Og efter en 3-årig HH fik han elevstilling i Ringkjøbing Bank, og var også i banken, da fusionen med VestjyskBANK fandt sted i 2008. De sidste tre år har han kombineret arbejdet i med Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning. ”Jeg nyder en spændende hverdag i banken, blandt gode kollegaer og i et miljø, hvor troen på at ting kan lykkedes, altid er at finde,” påpeger en smilende og sindig Brian Jespersen.

Udover sin nye stilling i banken har Brian netop påtaget sig ansvaret som formand for den lokale boldklub BK Klitten. ” Jeg kan lide at deltage i byens udbud af sportsgrene, og mener også, at det er sundt og godt at møde kollegaer, kunder og samarbejdspartnere på andre lokaliseringer rundt om i byen, hvor forretninger, lån og investeringer bliver lagt på hylden for en tid, og samværet kan dreje sig om mange andre og mere uformelle ting,” siger den nyvalgte formand.

Gurli Jensen som normalt og også fortsat har den daglige kontakt til fiskerne understreger, at Brian med hans rolige og vestjyske natur er den rigtige mand til jobbet. ”Vore fiskere driver store virksomheder, og er i en speciel branche, hvor store beslutninger ofte skal overvejes og træffes, og derfor fortjener de også en professionel og fair behandling. Derfor har vi fiskerierhvervet som et vigtigt fokusområde i VestjyskBANK,” fastslår Gurli Jensen og påpeger, at det ikke kun er lokale fiskere, der er kunder i banken, men at de jævnligt modtager henvendelser fra fiskere andre steder i landet, som ønsker en mere faglig vejledning.

Efter Brian Jespersens ankomst i erhvervsafdelingen består VestjyskBANK nu af seks kompetente bankrådgivere, som nyder et tæt samarbejde i det aktivitetsfulde og fremadrettede erhvervsliv på klitten. ”Vi glæder os over at være sparringspartnere i et samfund, hvor vi udvikler frem for at afvikle,” siger Afdelingsleder Kristian Rønn.

Kilde: FiskerForum/MB

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia