Besøg vores mobil side
 .

Fiskerimessen i Bristol blev en stor succes blandt erhvervsfiskerne i England og Wales

Udgivet af FiskerForum den 01-11-2013 · info@fiskerforum.dk

Det er første gang nogensinde at Skipper Expo Int. Afholdes i Bristol. Den kommercielle fiskerimesse har haft stor succes, med mange besøgende og udstillere, som melder om gode handler.

Den store repræsentation af fiskeriets leverandører samt de mange besøgende fiskere fra alle hjørner af England og Wales samt skotland, valfartede de alle til Skipper Expo sidste fredag og lørdag.


Sharon Boyle der er daglig leder og organisator i Mara Media fortæller i en pressemeddelelse, ”Vi var henrykte over hvor stor en tilslutning vi har fået på fiskerimessen og vi har mange tilkendegivelser, om det har været en fremragende udstilling."


En af de førende attraktioner på Expo var en GM7M fiskerfartøj bygget af G Smyth Boats . Efter udstillingen, fortalte direktøren Gerry Smyth, at Skipper expo havde været en massiv succes ."Det var en meget vellykket udstilling for os, og vi solgte to både . Det var uden tvivl vores bedste udstilling til dato ," sagde han videre.


David Dalgleish , salgschef for short Propulsion , beskrev udstillingen som "stor", og sagde, at det havde overgået selskabets forventninger. "Vi fik utallige henvendelser og tiden føltes alt for kort, det var næsten ovre før det fik begyndt.” Han fortalte videre at det var dejligt at møde ligesindede og fagfolk fra den maritime industri . ”Vi fandt at denne udstilling havde en perfect afslappet stemning, til at gøre forretninger i og samtidig være noget for gamle kunder, der lige kom forbi for at sige dav.”Uden tvivl vores bedste udstilling til dato. Smyth BoatsSharon Boyle supplerede, "Med sådan en støtte til Skipper Expo. Vil vi gerne bekræfter at vi også til næste år, vil være at finde i Bristol, således de engelske og walisiske fiskere kan komme på udstilling igen. Vi vil gerne takke alle vore udstillere og besøgende for den store opbakning og støtte til en udstillingen.”


Mara Media's næste fiskerimesse vil være Skipper Expo Int. i Galway i Irland , som afholdes den 7. og 8. marts 2014. Dette vil igen blive efterfulgt af Skipper Expo Int. Aberdeen i Skotland den 30. og 31. maj 2014.


Kilde: MaraMedia - FishUpdate.com
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia