Besøg vores mobil side
 .

Fiskeriudstillingen Skipper Expo. International i Aberdeen afholdes 10. og 11. maj 2013.

Udgivet af FiskerForum den 14-08-2012 · info@fiskerforum.dk

Mara Media bekræfter datoen for næste Skipper Expo. Internationale udstilling, som afholdelse i Aberdeen Exhibition & Conference Centre (AECC) i Aberdeen, Skotland.

Det er tredje år Skipper Expo. afholdes og udstillingen har vokset sig til at blive en af de mere betydende udstillinger for pelagisk, hvid fisk og fiskeforarbejdningsindustrien i Skotland.

Sidste udstilling havde over 2500 besøgende og mere end 100 udstillere viste deres produkter og serviceydelser frem for fiskerisektoren. Antallet af indgåede handler og de mange positive tilbagemeldinger fra besøgende på udstillingen, var en god indikator for hvilken succes Skipper Expo. International havde været.

”Skipper Expo. International i Aberdeen, har nu fået slået sit navn fast i fiskerikredse i denne del af verden og vi agter at fortsætte de gode relationer med vores kunder og udstillere, således udstillingen forbliver i folks bevidsthed, som en af de mest betydende fiskeriudstillinger i regionen og at den må forblive at være det samlingspunkt for branchen, som vi har opnået,” afslutter Salgschefen Sharon Gallagher fra Mara Media, Irland.

www.maramedia.ie.
WorldFishingToday.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia