Besøg vores mobil side
 .

Fiskeriudvalget under EU-Parlamentet opfordre til stramninger af ålefiskeriet

Udgivet af FiskerForum den 01-07-2013 · info@fiskerforum.dk

Fiskeriudvalget under Europa Parlamentet blev i sidste uge enige om at opfordre EU-Kommissionen til at medlemslandene oftere gennemgår virkningen af deres handleplaner for ål og at EU-kommissionen kommer med et helt nyt forslag til hvorledes den europæiske ål sikres overlevelse fremover.

Det svenske Europa-Parlamentemedlem Isabella Lövin, valgt for Miljöpartiet de Gröna i Sverige, mener at forvaltningsplanen for ål er mislykkedes. ”Vi skal have sammenholdt EU`s tiltag, for at sikre at ålene kan nå ynglepladserne, således vi kan få lidt flere ål fremadrettet.”

Fiskeriudvalget under Europa-Parlamentet, skal nu komme med deres idekatalog omhandlende åleforvaltningen i EU, således Europa Parlamentet kan stemme om kataloget til september. Hvis kataloget vedtages, vil den tidligere journalist Isabella Lövin og modtager af den svenske ”Stora Journalistpriset” for hendes fiskeripolitiske engagement, på vegne af fiskeriudvalget, sende forslaget videre til endelig forhandling med Kommissionen og Ministerrådet.

Kilde: EU Commissionen
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia