Besøg vores mobil side
 .

Flere sunde fiskeolier fra FF Skagen

Udgivet af FiskerForum den 03-04-2014 · info@fiskerforum.dk

Fiskemelsfabrikken i Skagen har i samarbejde med Marine Harvest, som er en af verdensførende producenter af laks, taget et nyt initiativ for at styrke kvaliteten og sundheden endnu mere for opdrætsfisk og dermed for mennesker.

Flere års erfaring med rensning af fiskeolie for uønskede fremmed stoffer ligger bag samarbejdet mellem Marine Harvest og FF Skagen. FF Skagen skal rense al fiskeolie, der indgår i foder til lakseopdræt hos den norske virksomhed Marine Harvest.


Det nye produkt
Udover den nye aftale med Marine Harvest tilbyder FF Skagen verdens foderproducenter det nye produkt, således at al fiskeolie kan renses ekstraordinært, hvis det ønskes. Det skyldes, at FF Skagen for nogle år siden indviede et af verdens mest avancerede anlæg, der kan rense fiskeolie for eventuelle uønskede stoffer som f.eks. Dioxin, pesticider mv.


Flere års erfaring
Johannes Palsson, CEO for FF Skagen siger: ”Vi er stolte over, at vi nu kan markedsføre et nyt produkt og samtidig har indledt dette samarbejde med Marine Harvest. FF Skagen har været i stand til at rense fiskeolie siden 2005, fortrinsvis fra fisk i Østersøen, når det har vist sig nødvendigt.”


”For os er det endnu et skridt i den retning, at vi produktudvikler i samarbejde med vores kunder og deres kunder, men naturligvis også fordi det er vor virksomheds profil at skærpe fokus på sikkerhed og sundhed samt dokumentationen for denne,” understreger direktøren Johannes Palsson fra FF Skagen.


Kilde: FF Skagen
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia