Besøg vores mobil side
 .

Flydedok planlægger udvidelse

Udgivet af FiskerForum den 06-05-2013 · info@fiskerforum.dk

Hanstholm Flydedok har fået en rigtig god start på 2013, ifølge direktøren Jesper Petersen.

”Men vi er i hård konkurrence med de omkringliggende havne,” fortæller direktøren samtidig til Nordjyske.dk.” Vi er derfor på jagt efter en lidt større flydedok, som afløser for den gamle, der efterhånden har nogle år på bagen. Det ville være ønskeligt, hvis en ny flydedok, kunne håndtere skibe op til 120 meter i stedet for de nuværende 65 meter.”

Et ønske, som nu har forplantet sig godt og grundigt, så når udvidelsen af havnen er tilendebragt og fokus kan rettes over mod andre aktiviteter, vil det at få en ny flydedok til Hanstholm Havn, til af stå allerøverste på ønskesedlen.

Det er en smilende og tilfreds direktør for ejerkredsen bag flydedokken, som kan se tilbage på et år med et pænt resultat. ”Dokken er et godt og håndgribeligt slagsargument for havnens brugere og firmaer der arbejder i reparations- og vedligeholdelses branchen,” fortæller Jesper Petersen videre, ” mange kan takke dokken, for at muligheden har været der. Uden den kunne vi godt pakke sammen, så flydedokken har bevist sin værdi og investeringen i 2012, hvor ejerkredsen lagde 350.000 kroner, har vist sig at være givet godt ud.

Jesper Pedersen peger på, at flydedokken, trods sin alder, opfylder alle krav til den sikkerhedsmæssige standard.

Hanstholm Flydedok har kig på en bestemt flydedok, men for direktøren gælder det her om jysk besindighed og om at vente på den endelige godkendelse af planerne for havneudvidelse.

Kilde. Nordjyske.dk
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia