Besøg vores mobil side
 .

Førende Norsk fiskeproducent sælger trawler.

Udgivet af FiskerForum den 31-01-2012 · info@fiskerforum.dk

Det Canadiske Independent Seafood Corporation har indgået købsaftale med AkerSeafoods ASA om den 14 år gamle ”Nordfjordtrål”, som blev bygget på det Norske Harstadverftet. Salget af trawleren indbringer Aker Seafood 43 millioner kroner.

Senest den 1. december 2012 overtager det Canadiske firma trawleren, der med sine BT 931 og samlet længde på knap 43 meter og en bredde på 11 meter er godt 3 meter længere end Aker Seafoods 3 år yngre trawler ”Doggi”.

Aker Seafoods ASA skrev her i efteråret under på en kontrakt på levering af 3 nye trawlere fra STX OSV Aukra til en samlet værdi tæt på 800 millioner Nkr. Fartøjerne er planlagt til levering i 2013 og 2014.

Salget af ”Nordfjordtrål” er et led i denne handel og er i forlængelse af Aker Seafoods strategi om fornyelse af trawlerflåden, således den opgraderes og tilpasses rederiets fremtidige behov..

Konsernchef Olav Holst-Dyrnes fra Aker Seafoods ASA fortæller; ”at med investeringen i nye og moderne trawlere, kan vi nu tilbyde øget komfort til besætningen og give os en bedre udnyttelse af kvoterne”.

Kilde: Aker Seafood
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia