Besøg vores mobil side
 .

Førende i verden med proteiner til kæledyr

Udgivet af FiskerForum den 18-02-2012 · info@fiskerforum.dk

Omkring 20 pct. af FF’s produktion af fiskemel indgår i petfood til hunde og katte

Det begyndte så småt for 15 år siden og er vokset støt siden, år for år.
FF leverer 10-12 specialprodukter til verdens betydeligste producenter af foder til hunde og katte. I dag udgør disse leverancer omkring 20 pct. af FF’s samlede produktion. Salget af specialprodukter til kæledyr, hunde og katte, er konstant stigende. Der er ingen tvivl om, at det bygger på en mangeårig tillid og troværdighed mellem os og producenterne, vurderer salgschef Thomas Fisker Hansen.

Kunderne og FF
- Vi har været innovative i udpræget grad, siden vi begyndte at dyrke dette marked i 1997. Mange af vore specialprodukter er udviklet sammen med kunden. Vi hører fra verdens største på området, som vi leverer fast til, at kvaliteten er høj, og at leveringssikkerheden er i orden. Hvert år besøger jeg kunder i flere verdensdele, især i USA og Europa, men også Asien. De personlige relationer er således bygget op gennem flere år. Kunderne er konkurrenter på verdensmarkedet, men den tillid og fortrolighed, der er mellem os hver især, er 100 pct.

Kendt af dyrlæger
- Det skyldes især, at kvaliteten er på et niveau, som vores kunder – producenterne –efterspørger. Det gør deres kunder, hunde- og katteejerne, naturligvis også. Det får vi at vide fra kunder fra mange verdensdele. Det er desuden et kvalitetsstempel i sig selv, at dyrlæger i store dele af verden også forhandler dette foder, og det er vi selvfølgelig meget tilfredse med. Det er altid den gode kvalitet, der sælger varen. Denne erfaring har vi opnået gennem flere årtier fra vore andre specialprodukter til foder til opdræt af svin, fjerkræ og fisk. Det gælder nu også petfood med proteinrigt tilskud til hunde og katte, men også til fiskefoder i akvarier, blandt andet til et af verdens største i Dubai.

Teamwork hos FF
Udviklingen af markedet for petfood gennem så mange år er et holdarbejde – et teamwork – understreger Thomas Fisker Hansen. Det begynder med leveringen af råvarerne, nemlig de fisk, der egner sig specielt til det produkt, der produceres. Dertil kommer selve fremstillingen af de mange specialprodukter, salget og logistikken, som vi lægger stærk vægt på. Bag det ligger et stort engagement fra de medarbejdere, der arbejder med disse områder. De, der har hunde og katte, er mindst lige så bevidste om kosten til deres kæledyr som til sig selv.

Fremtiden
Hvordan er fremtiden for dette marked?
W22; Det er en fortsat stigende efterspørgsel. Det er efterhånden blevet kendt, at vi har haft et voksende salg gennem flere år. Det har vi gået stille med, men vi mærker en konstant stigende interesse. - Kvalitet og pris hænger sammen, og det lægger vi i sagens natur vægt på. Det forstår de kunder også, som vi handler med.

Kilde: FF Nyt
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia