Besøg vores mobil side
 .

Fornyelses syn af fiskeskibe op til 15 meter.

Udgivet af FiskerForum den 05-01-2012 · info@fiskerforum.dk

Gedhus Consult v/Jens Gjesing kan nu tilbyde, at udføre fornyelses syn på fiskeskibe.

I forbindelse med ny lovgivning, har Søfartsstyrelsen autoriseret Gedhus Consult til, at foretage fornyelses syn af fiskefartøjer på vegne af Søfartsstyrelsen.

Autorisationen omfatter fornyelses syn af fiskeskibe op til 15 meter, dette indebærer fartøjer der er synet efter Meddelelser fra Søfartsstyrelsen F.

Fornyelses synet vil foregå efter de samme retningslinjer, som Søfartsstyrelsen hidtil har brugt ved fornyelses syn af fiskeskibe.

Der vil under synet også blive udstedt fartstilladelse for fartøjet, hvis fartøjet opfylder gældende betingelserne i Meddelelser fra Søfartsstyrelsen F.

Jens Gjesing udtaler, at han glæder sig til at kunne hjælpe fiskerne med skabe sikkerhed omkring deres fartøjer, så de overholder de gældende regler. Lovgivningen kan nogle gange være svær at gennemskue og det er vigtigt for mig, at den enkelte fisker får en ordentlig forklaring på hvad regelsættet betyder for ham.

Jens Gjesing har tidligere været ansat som skibsinspektør i søfartsstyrelsen med base i Thyborøn og ser frem til samarbejdet med både fiskerne og Søfartsstyrelsen.

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia