Besøg vores mobil side
 .

Forrygende start for Fiskernes Fiskeindustri i Skagen

Udgivet af FiskerForum den 07-05-2011 · info@fiskerforum.dk

Der er sæson for tobis og ifølge udtalelser fra Direktør Morten Broberg til dagspressen, landes der i øjeblikket store mængder af den lille pigfinnefisk. Det giver en billigere produktion og man kører i øjeblikket i treholdsskift. Fiskerne / leverandørerne har en kort fangstrejse og derved færre omkostninger, så der er forståeligt nok, at man har have svært ved at holde armene nede langs kroppen i Skagen.

Man hviler ikke på laurbærrene i FF Skagen, der i næste uge sender en delegation afsted til Asien for at gøre opmærksom på FF Skagens produkter, som en aktiv del af deres markedsføring.

Fiskemelet fra FF Skagen bliver blandt andet solgt som foder til fiske- og dyreopdræt World Wide.

FF Skagen har med store moderne procesanlæg, en produktion på 80.000 tons fiskemel og 35.000 tons fiskeolie om året og er som sådan en af verdens førende fiskemelsproducenter. Disse forædles til mel og olier af høj kvalitet, som er underlagt strenge kvalitetsstyrings procedurer efter ISO 9001 og miljøledelsessystem ISO 14001.

Der er i dag beskæftiget 115 medarbejdere og tilknyttet mere en 50 danske og udenlandske leverandører.

Kilde: FF Skagen
FiskerForum/LT

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia