Besøg vores mobil side
 .

Gert Christensen ønsker Hanstholm Havn op i et højere gear.

Udgivet af FiskerForum den 25-04-2012 · info@fiskerforum.dk

Flydedokkens nye chef i Hanstholm Gert Christensen sætter tempoet og retter ifølge Nordjyske.dk fokus på tre hovedområder: Offshore, vindenergi og skibsreparationer.

Den tidligere skibsfører håber på at finde den gamle gejst og vilje frem, som da havnen i sin tid kæmpede for overhovedet at blive til en havn, tilbage i 1967. Dengang som nu kunne man bruge motto`et ”viljen til Hanstholm”, og derved genskabe den ånd som har gjort Hanstholm Havn til hvad den er i dag.

For udfordringerne er mange og store og samtidig haster det med at få de nødvendige certificeringerne på plads for virksomhederne, fortæller Gert Christensen, som flere gange overfor Nordjyske.dk pointerer, at det ikke er et spørgsmål om hvis havneudvidelsen kommer, men når den kommer.. Det er nu der skal handles.

Og handles bliver der. Samarbejdet mellem Hanstholm Havneforum og Erhvervs- og Byggestyrelsen omkring Serviceprojekt Hanstholm har med et samlet budget på 5 millioner kroner over en 3 årig periode, været med til at udvikle og klæde havnens virksomheder på til de nye tider der kommer.

Kilde: Nordjyske.dk
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia