Besøg vores mobil side
 .

Gilleleje Havn afspærret: Mistanke om sennepsgas-bombe i fiskers trawl

Udgivet af FiskerForum den 25-06-2017 · info@fiskerforum.dk

Gilleleje Havn på Nordsjælland er søndag aften afspærret, efter mistanke om, at en fisker muligvis har fået sennepsgas-bombe i sit net.

Efter fiskeri ved Bornholm, tyder meget på, at en fisker har fået en sennepsgas-bombe i nettet. Fiskeren skal efter sigende været blevet dårlig, skriver Newsbreak.dk.

– Fiskeren hare med sin kutter været ovre ved Bornholm. Her fået han noget i nettet – noget, der river hul. Det vil sige, han får det ikke med op. Han afleverer nettet på Bornholm og sejler derefter hjemad mod Gilleleje. Her bliver han så dårlig. Vi frygter derfor, at han kan have fået en gammel sennepsgas-bombe i nettet og måske har kommet til at være i berøring med noget af gassen via det iturevne net, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Michael Hansen til Newsbreak.dk.

Kutter og net undersøges
Ifølge vagtchefen er man myndighederne nu ved at foretage målinger ombord på kutteren med specialudstyr – dette for helt at fastslå, om der skulle være spor af sennepsgas ombord. Nettet, som blev benyttet til fiskeri, er nu afleveret på Bornholm, så Beredskabsstyrelsen kan foretage de nødvendige undersøgelser.

Politiets vagtchef oplyser endvidere, at det naturligvis ser voldsomt ud med politiets massive tilstedeværelse i Gilleleje søndag. Men politiet ta’r ingen chancer:

- Sennepsgas er altså noget frygteligt noget at have med at gøre. Men vi har endnu ikke fået bekræftet, om der er tale om sennepsgas, siger politiets vagtchef, Michael Hansen, til Newsbreak.dk.

Kilde: Newsbreak.dk

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik