Besøg vores mobil side
 .

God start for nybygning Lisbeth Frich.

Udgivet af FiskerForum den 16-10-2010 · info@fiskerforum.dk

Efter tre rejser er landet 40 tons rødspætter og lidt krøjfisk fra det nye fartøj, så Skipper Jens Frich er meget godt tilfreds.

”Vi har haft tre rejser på i alt 6 dage, og jeg må sige, at vi har fået en rigtig god start på fiskeriet,” siger Jens Frich på en dag, hvor skibet ligger i havn.

Fiskeriet er forgået ca. 50 sømil ud fra Hvide Sande, og brændstofforbruget har vist sig at være væsentligt reduceret. ”Vi har fået nye og tungere grejer ombord, og alligevel er brændstofforbruget reduceret med 30%,” siger Jens Frich tilfreds til Fiskerforum. Hvor de før slæbte med et forbrug 100 liter brændstof i timen, slæber de nu kun med 70 liter i timen.

Jens Frich er en af de 8 North Sea MSC-trawlere, der fanger MSC-certificeret rødspætte, og dette har også vist sig at være gunstigt for kutter, skipper og besætningen. ” Vi har landet fisk for 400.000 kr. netto, takket være vore MSC-certificeret rødspætter,” siger Jens Frich, som drager på havet igen lørdag aften.

Kilde: FiskerForum.com/MB

Se mere om fartøjet her

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia