Besøg vores mobil side
 .

Gode tobis landinger i Thyborøn

Udgivet af FiskerForum den 25-04-2013 · info@fiskerforum.dk

Med lidt varme i vejret og ændring i vindretningen, samt et forår der nu endeligt ser ud til at have meldt sin ankomst, smitter varmen også lidt af på fiskeriet efter tobis, hvor specielt mandag og tirsdag i denne uge har givet gode fangster for industrifiskerne.

Christian Bisgaard TripleNine var på fabrikken i Thyborøn i går og meldingen herfra var yderst positive. Der har de sidste dage været pæne landinger af tobis og fiskens kvalitet er også i orden.

Afregningspriserne, der er afhængige af verdens markeds priserne på protein og industrifiskeriet i Peru, svinger lidt imellem 2,15 og 2,20, så de må også betegnes som værende rimelige, fortæller Christian Bisgaard til FiskerForum.

”Det bliver spændende at følge, hvordan prisniveauet vil reagerer på den udmelding vi lige har fået fra Peru, hvor kvotemålene for deres indstrifiskeri er steget med over 25% til omkring 2 mio. tons. Noget der helt sikkert vil få indflydelse på vores priser. Vi har ingen problemer med at afsætte vores fiskemel og olie, men vi er selvfølgelige underlagt prisudviklingen på vores største konkurrent marked, som vil få fremtid indflydelse på afregningsprisen. Men det er for tidligt at spå om hvilken vej udviklingen vil gå, men det er noget vi selvfølgelig følger meget tæt,” slutter en ellers tilfreds direktør for TripleNine Christian Bisgaard.

Fabrikken i Thyborøn har de sidste dage modtaget gode landinger af tobis fra HM 292 Kirstine Vendelbo, L 441 Allesøe og l 525 Thingholt samt l 673 Meilsø og der forventes også øget aktivitet bedeferien over.

Kilde: TripleNine
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia