Besøg vores mobil side
 .

Grønlands Naturinstitut søger forskere og undervisere

Udgivet af FiskerForum den 14-12-2012 · info@fiskerforum.dk

Grønlands Naturinstitut har opslået to professorater der forventes at få tilknytning til DTU Aqua som adjungerede professorer

Den ene stilling er inden for populationsdynamik og bestands vurderinger, mens den anden vedrører marine økosystemer. Begge stillinger indebærer rådgivning af myndigheder om status, udvikling og udnyttelse af de marine levende ressourcer.

Professoraterne forventes desuden at blive knyttet til DTU Aqua, idet Akademisk Råd på Danmarks Tekniske Universitet har godkendt, at de to professorer - efter en konkret godkendelse - kan blive adjungerede professorer på DTU Aqua. En adjungeret professor bidrager til institutionens forskning, undervisning m.v., men er ikke på lønningslisten.

De to stillingsopslag kan ses på Grønlands Naturinstituts hjemmeside.

Grønlands Naturinstitut

Grønlands Naturinstitut forsker i de levende ressourcer, dyr og planter, og i miljøet i og omkring Grønland og rådgiver Grønlands Selvstyre, kommunerne og andre instanser.

Instituttet ligger i Nuuk og beskæftiger omkring 60 medarbejdere.


kilde. DTU Aqua
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia