Besøg vores mobil side
 .

HSR klarer elektronikken

Udgivet af FiskerForum den 09-09-2011 · info@fiskerforum.dk

Lokalt elektronik firma får del i genopbygningen

En forårsdag i maj 2011 forliste Henning Pedersens 17 mtr. lange rejetrawler RI 159 Merano på vej hjem fra fiskeri. Rejetrawleren, som var rigget om til tobis fiskeri, fik problemer undervejs, og blev derfor bugseret mod Hvide Sande af en anden trawler. Det var under bugseringen, at Merano kæntrede og sank.

Efter ca. 1 måned på bunden af Nordsøen blev Merano, under stor mediebevågenhed, hævet en juni dag og bugseret ind til havnen i Hvide Sande, hvor den blev trukket op på bedding ved Vestværftet.

Efter syn og skøn er arbejdet nu begyndt, med at reparerer og istandsætte trawleren. Det er lokale firmaer, som har fået til opgave at total renovere skibet.

HSR har fået tildelt hele den elektroniske reetablering, som omfatter samtlige apparater om bord.

Og som Jørgen Enevoldsen bemærker, sætter en måned på bunden af Nordsøen sit præg på et skib, så der er tale om en større overhaling, før skibet igen bliver sejlklart. Det forventes at arbejdet er færdigt omkring 1. oktober 2011.

Elektronik delen omfatter:
Radar – lod – plotter – overvågning – E-log – EPIRB – SART – internet – AIS – VHF / Telefoni – satellit kompas – pc og skærme.

Jørgen Enevoldsen fortæller om et travlt år, hvor regler fra myndighederne har været med til at holde gang i hjulene.

Specielt E-loggen og installationerne omkring disse har givet en del arbejde.

HSR arbejder i øjeblikket med fartøjer fra 15 mtr. og ned til 12 mtr., som alle skal have installeret og monteret E-log inden 1.1.2012.

HSR tilbyder denne komplette installation, og vil i den forbindelse gerne have bestilling på disse inden den 1. december i år, således man kan nå at planlægge installationen inden det nye år.

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia