Besøg vores mobil side
 .

Håber på gode fangster af lodde ved Island

Udgivet af FiskerForum den 05-03-2014 · info@fiskerforum.dk

Den kombinerede not /trawler Ingunn AK fra HB Grandi på Island, har nu sat kursen mod Vopnafjördur med 900 tons lodde taget i kun to slæb fra Isafjordur, i det nordvestlige hjørne af Island.

Det grønlandsk notfartøj Polar Amaroq havde også en god fangst af lodde i det samme område i går aftes , Skipper håber, at det er den vestlig migration af lodde, man har fået, ikke mindst fordi indholdet af disse fisks rogn, er mærkbart mindre end den lodde , som de har fanget ved Malarrif syd for Snæfellsnes for nyligt.

”Hele flåden er i området, og alle synes at fiske godt. Der er lodde over et stort område,” fortæller skipper på Polar Amaroq. Deres fangst vurderes at være magen til Ingunn AK, på mellem 800 og 900 tons . Skipperen forventer at leverer til Vopnafjordur, en beslutning der tages endeligt, når man har vurderet og kontrolleret fisken, om den er egnet til frysning eller ikke, slutter skipper.

Kilde: HB Grandi
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia