Besøg vores mobil side
 .

Hårdt arbejde på dansk og svensk

Udgivet af FiskerForum den 19-08-2012 · info@fiskerforum.dk

Der er egentlig ikke så langt fra Havnepladsen i Frederikshavn til Dockgatan i Landskrona.

Ikke længere, end hvis der mangler et par arbejdsfolk på Dockgatan, kan der blive mandet op fra Havnepladsen indenfor 24 timer.
Koblingen mellem Havnepladsen i Frederikshavn og Dockgatan i Landskrona er Vestergaard Marine Service.
Virksomheden blev startet i Frederikshavn i 2001 og har udviklet speciale i reparation og vedligeholdelse af maritime dieselanlæg.
Men i foråret 2012 udvidede man sine aktiver og lejede sig ind i lokaler på
Øresund Drydocks i Landskrona, hvorfra man har etableret et serviceværksted.
Peter Weesgaard er ansat som leder af afdelingen i Landskrona.
”Grunden er jo, at vi er mange folk ansat, og det skal vi jo gerne blive ved med at være. Så det handler om hele tiden at finde nye muligheder. Jeg er helt sikker på, at Øresund Drydocks vil være et vigtigt maritimt center for hele Øresundsregionen. For vores virksomhed er det spændende, at vi kan nå nye kunder i både Malmø, Helsingborg og helt op til Göteborg”, fortæller Peter Weesgaard til FiskerForum.

Skarpe i logistikken
Peter Weesgaard startede sit arbejdsliv som udlært automekaniker. De sidste fem-seks år har han været ansat ved Vestergaard Marine Service.
Værkstedet på Øresund Drydocks indtog man 1. april. Dengang som et helt tomt værksted på 300 kvadratmeter.
I løbet af de første måneder er tomheden blevet erstattet af travlheden.
”Det er gået stærkt. Der har været travlt med at få det hele i gang, så jeg har heller ikke nået så meget af det opsøgende salg endnu. Men vi har fået vores værksted op at køre, og det er jo også det vigtigste i første omgang”, siger Peter Weesgaard.
I starten af sommeren havde virksomheden tre ansatte i Landskrona. Men så er der jo omkring 100 ansatte hjemme i Frederikshavn.
”Hvis vi nu får et stort projekt, ringer jeg til Frederikshavn, og så kan nogle folk næste morgen tage turen fra Frederikshavn med fly fra Aalborg til København og så med tog videre til Landskrona. Vi er ret skarpe i logistikken. Hvis nogen beder os om at stille med 11 mand i morgen, så gør vi det”, slår Peter Weesgaard fast.

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia