Besøg vores mobil side
 .

Hæder til Vestergaard Marine Service

Udgivet af FiskerForum den 27-10-2011 · info@fiskerforum.dk

Adm. direktør Morten Vestergaard fra Vestergaard Marine Service A/S i Frederikshavn har modtaget prisen som Årets Ejerleder i Nordjylland.

Det var en enig dommerkomité, der tildelte Morten Vestergaard prisen med den begrundelse, at han og/eller virksomheden Vestergaard Marine Service blandt meget andet lever op til to afgørende nøgleord for den gode ejerleder: Entreprenørskab og Kulturbærer.

Ved prisuddelingen blev der især lagt vægt på, at Morten Vestergaard og VMS:

Har udvist stort gå-på-mod siden etableringen i 2001
Har formået at vokse med virksomheden
Har tillært sig kompetencer, der har styrket virksomheden
Har potentiale for vækst og ekspansion
Værner om og tager hånd om medarbejdernes privatliv i en branche, der kræver lange arbejdsdage og mange rejsedage
Har en ambitiøs strategi med hele verden som potentielt marked

Morten Vestergaard var som den ene af kun tre nordjyske virksomhedsledere nomineret til prisen som Årets Ejerleder i Nordjylland. En ejerleder er - som navnet siger - en person, der både ejer og leder et firma.

Bag prisen står revisionshuset PricewaterhouseCoopers, Foreningen Ejerlederne samt ErhvervsBladet/Berlingske Business. Over de kommende to uger vil der blive uddelt regionale priser i hhv. Vestjylland, Syddanmark, Østjylland og på Sjælland, inden Morten Vestergaard og finalisterne fra resten af landet mødes til dysten om at blive Årets Ejerleder i Danmark 2011. Det afgøres i København den 8. november.

Kilde: VMS
FiskerForum

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia