Besøg vores mobil side
 .

HavFriskFisk.dk lancerer SMS tjeneste.

Udgivet af FiskerForum den 10-07-2012 · info@fiskerforum.dk

Fiskens direkte vej til middagsbordet – bliver nu sat endnu mere i system, så unødig ventetid undgås både for fiskeren og forbrugeren.

I bestræbelserne på at gøre hjemmesiden HavFriskFisk.dk endnu mere brugervenlig og oplysende, samt at imødekomme så mange kundeønsker som overhovedet muligt, har HavFriskFisk.dk indført SMS tjeneste.

Tilmeld dig på HavFriskFisk.dk og få en SMS der fortæller:

1. hvornår det enkelte fartøj lander sin fisk.
2. hvor og i hvilken havn fisken bliver landet.
3. hvilke fisk der landes .
4. øvrige relevante oplysninger.

Fordelen for forbrugeren er indlysende. Nu kan man disponerer over hvilke fisk man vil hente til sin middagsret og hvornår den kan hentes, således unødig ventetid undgås.

SMS systemet er også en fordel for fiskerne, der nu aktivt og bredere kommer ud til kunderne med oplysningerne om tid, sted og fiskeart. Oplysninger som gerne skulle give en større kundekreds samt et mere fornuftigt flow i handlerne, når fisken skal handles og landes på kajen.

Tilbuddet om HavFriskFisk.dk til forbrugerne er stadig et supplement til det almindelige fiskeri. Så et velfungerende system, med salg af fisk over kajkanten og et system som samtidig kan lette fiskerens arbejde, er derfor meget velkommen.

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia