Besøg vores mobil side
 .

Helly Hansen Skagen Race 2011

Udgivet af FiskerForum den 05-06-2011 · info@fiskerforum.dk

Skagen Race og anløb af årets første anmeldte krydstogtskib

Kristi Himmelfartsdag var Første båd over målstregen kl. 09:28 den norske båd Wolf Pack, efterfølgende meldes størsteparten af de 274 tilmeldte både nu i havn ved den årlige tilbagevendende begivenhed Helly Hansen Skagen Race.

Forud venter nogle hektiske dage for Skagen Havn hvor der, udover de tilmeldte både, også ventes mange lystbåde fra hovedsagligt Sverige og Norge. De kommer for at være med til den sociale del af arrangementet.

Skagen Havn glæder sig naturligvis over at være vært for dette store arrangement, som er med til at sætte fokus på Skagen by og Skagen Havn. Forude for sejladsen har arrangørerne Bærum Seilforening, Skagen lystbådehavn og Skagen Havn været igennem et større planlægnings og koordinerings arbejde. Der har især været fokus på at give sejlerne en god service, og på at de skal føle sig velkomne i Skagen. Fra Skagen Havns side har det været af stor vigtighed, at arrangementet har kunne afholdes med hensyntagen til den erhvervsmæssige skibsfart som anløber havnen, og til den industri, hvor af en stor del har højsæson netop nu, som befinder sig på havnen.

Torsdag den 2. juni gæstede også årets første anmeldte krydstogt skib "Ryndam" Skagen. Ombord var 1247 passagerer fra 24 forskellige nationer. Da Ryndam med sine 220 meters længde for nuværende er for stort til at anløbe Skagen Havn, lå skibet til ankers få hundrede meter fra molerne, og passagerne blev efterfølgende sejlet i havn med tenderbåde.

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia