Besøg vores mobil side
 .

Hirtshals får et nyt fiskefartøj i flåden i juli måned 2017

Udgivet af FiskerForum den 05-07-2016 · info@fiskerforum.dk

Allerede i disse uger påbegyndes arbejdet med skroget til det 16,99 meter lange fiskefartøj på værftet i Polen som skal lave den første del af opgaven.

Det er Vestværftet i Hvide Sande, der står for design og tegninger til det nye fiskefartøj. Når skroget bliver leveret i Januar 2017 til havnen i Hirtshals, er det Hirtshals Yard der skal stå for apteringen, med en række lokale underleverandører som samarbejdspartnere.

Vestkajens Maskinværksted skal levere en ni-tons spilpakke til de tre trawltromler. Med to på hækken og en trawltromle på siden. Det er det lokale firma, Vendsyssel Wood Work, som skal levere alt tømrer- og snedkerarbejdet på båden. Et andet lokalt firma på opgaven er Vendelbo Wood Work som skal levere alt tømrer- og snedkerarbejdet på båden

Jan Woller glæder sig meget til at få foden på eget dæk igen. Jan Woller solgte sit gamle skib HG236 Milton i 2015 til svenske redere.

Det nye fartøj bliver et kystfiskerfartøj, der blandt andet skal fange MSC-certificeret fisk, hvor der også vil blive mulighed for at rigge om til pilkefiskeri efter makreller i peroder.

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik