Besøg vores mobil side
 .

Holdbare forbindelsesplader til udsatte havdambrug.

Udgivet af FiskerForum den 19-06-2012 · info@fiskerforum.dk

Færøske Vònin havde på akvakultur udstillingen i Skotland stor succes med deres forbindelsesplader til havdambrug.

Pladerne fås i to forskellige størrelser, den regulære type som er 395mm i diameter, og så den nye plade, som er 720mm i diameter.

Pladerne er fremstillet af syrefast rustfrit stål og har en meget høj brudstyrke. De største fordele ved at bruge dem er, at denne fortøjningsramme / forbindelsesplade ikke har brug for så mange inspektioner og kontrol, da pladerne her har en meget længere levetid end andre forbindelsesplader på markedet.

Pladerne er blevet testet og brugt af fiskeopdrættere på Færøerne, og kan modstå det ofte barske og hårde miljø, som færøske dambrug normalt er underlagt.

Høje bølger og stærke strømme er kendetegnede for Færøerne og forholdene kan derfor sammenlignes med tilsvarende steder ud for kyststrækninger i andre lande. Vónin har leveret udstyr til havdambrug der har en bølgehøjde på 8 meter og kan derfor leverer udstyr og løsninger til dambrugere, som ønsker at drive havdambrug på yderst udsatte steder.

Kilde: Vònin.fo
FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia