Besøg vores mobil side
 .

Hvide Sande elektriker gør sig klar til større opgaver

Udgivet af FiskerForum den 11-06-2011 · info@fiskerforum.dk

Medindehaver Mads Rosendahl fra Orla Jensen A/S Hvide Sande, udtaler sig positivt om markedssituationen og om aktiviteten ”søvejen mod vest”

Den positive stemning har givet sig udslag i en planlagt udvidelse af mandskabet med en ekstra elektriker og en lærling mere. Arbejdspresset har gjort en forøgelse nødvendig, således kunderne stadig kan få den sædvanlige gode og hurtige service, man altid har været vant til.

Det er en tiltrængt udvidelse af antallet af medarbejdere, som hermed runder 10, for arbejdsopgaverne ringes ind i et stadig større tempo. Firmaet varetager mange forskelligeopgaver som:

• byggeriet af Methas hus i Hvide Sande med 6 lejligheder og en outlet butik i stueplan. Et projekt med installering af alt i El og indretning af butiksstrøm og belysning.
• hasteopkald fra havnen hvor entreprenør Rhode Nielsen A/S arbejder med maskinerne, her etableres byggestrøm til de forskellige opgaver.
• hasteopkald fra Hvide Sande skibs- og bådebyggeri – man står foran en prøvesejlads og mangler lige en elektriker til at reparerer en kontakt under dæk. Her og nu selvfølgelig.
• opkald fra nogle af tobis fartøjerne fra fremmede havn som når de alligevel ligger i havn kan få foretaget de mest presserede udbedringer.

Hastesager udgør en stadig større og en mere nødvendig del af firmaets virke. Det er resultatet af et stagnerende og svagt faldende fiskeri det seneste årti. Man ændrede derved strategi og målsætning så fordelingen i dag må siges at ligge på 50% vand og 50% land. Men det er også den fordeling firmaet ønsker at bevare fremover, da hele ”setuppet” er sporret ind til dette.

Der er ligeledes et fint samarbejde med flere på havnen og bla. har en udrykningsgruppe med AS Scan og Orla Jensen A/S stået sin prøve nogle gange. Gruppen fungere nærmest som en ”taskforce Hvide Sande” enhed, som når kufferten er pakket og værktøjskassen fundet frem - sender specialister af sted med hver deres knowhow og faglighed, til at imødekomme de stadigt mere komplekse og udfordrende opgaver fra firmaer, som opererer både nationalt og internationalt.

Et opkald fra Bergen Havn, hvor det drejede sig om et Esvagt Support skib som ønskede øjeblikkelig assistance, da prisen for at ligge i Havn var en mistet omsætning på havet på ikke mindre end 130.000 kr. / døgn, så opgaven havde højeste prioritet.

Ligeledes en haste- og udrykningsopgave til FOB Trim, ved kaj i Holland. En aluminialuminiums trimaran supply skib til havvindmøller, som ligeledes havde et akut behov for assistance.

For at få alle disse ender til at nå sammen, kræver det en stærk organisation. Derfor er Jesper Spørring som aut. El installatør, trådt ind i ejerkredsen for en del år siden. Men som Mads Rosendahl fortæller, er det foregået som en glidende naturlig udvikling i firmaet og man har ikke endeligt fået ændringen informeret ordentligt ud.

Smilene kan man ikke tage fejl af, for alle i firmaet Orla Jensen glæder sig over den positive udvikling Hvide Sande er inde i øjeblikket og med alle sejl sat, forventer man en lys fremtid forude.

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia