Besøg vores mobil side
 .

Hvordan skal Løkken mole renoveres.

Udgivet af FiskerForum den 07-12-2011 · info@fiskerforum.dk

En gruppe sommerhusejere og fiskerne er ikke enig om, hvordan molen bedst renoveres.

Der er lagt op til en klassisk konflikt mellem erhverv og rekreative interesser, når der træffes beslutning om hvordan Løkken mole skal renoveres.

I efteråret 2010 blev der indgået bredt forlig i folketinget mellem Venstre, De Konservative, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Det Radikale Venstre og Liberal Alliance om Havnepakke II. Som en del af pakken, blev der givet en bevilling på 12 mio. kr. til renovering af Løkken Læmole.

Lokalt er der delte meninger om, hvordan en optimal mole bør se ud. Sommerhusejerne ønsker en åben mole, som menes at ville give en bredere strand. Fiskerne er mere stemt for en lukket mole, da de frygter en åben mole vil medføre tilsanding af indsejlingen.

Derfor er der i næste uge indkaldt til borgermøde, hvor flere specialister vil fortælle beboere og erhverv om de foreliggende muligheder.

Fiskerne håber selvsagt, at der etableres en løsning, som fremtidssikrer det lokale fiskeri, samtidig med at det helt specielle miljø omkring molen og de optrukne fartøjer bibeholdes.

FiskerForum.com

Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia